Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Kunnan strategian mukaisesti tuotamme elinkeinopalvelut verkoston avulla.

Uusia yrityksiä ja yrittäjiksi aikovia palvelee Uusyrityskeskus Oulussa. Uusyrityskeskus auttaa pääsemään alkuun yrittäjän taipaleella.

Uusyrityskeskuksen lisäksi myös kunnan elinkeinopalvelut auttavat niin alkavien yrityksien kysymyksissä että kaikissa muissakin yrityskysymyksissä (esimerkiksi tontit, toimitilat, hankkeet, investointituki, uuden hekilön palkkaus, jne.). Ota yhteyttä: elinkeinopäällikkö Teemu Haapala, p. 044 577 9037 / teemu.haapala (ät) liminka.fi tai yritys- ja sijoittumisasiantuntija Kaj Sartorisio, p. 040 669 4876 / kaj.sartorisio (ät) liminka.fi.

Lisää yrityksesi kunnan yritysluetteloon, niin voimme jatkossa lähettää sinulle ajankohtaista infoa - ja kuntalaiset löytävät yrityksesi paremmin.

Maaseutuyrittäjien palvelut tuotetaan yhteistyössä Tyrnävän kunnan kanssa. Maaseutuasiamies on tavattavissa Limingassa kerran viikossa. 

Teemme yhteistyötä myös paikallisen 4H-yhdistyksen kanssa. 4H edistää yritysohjelmallaan erityisesti yrittäjyyskasvatusta ja innostaa nuoria yrittäjyysuralle.

Hyödyllisiä linkkejä:

BusinessOulu

Finnvera (lainaa ja takauksia) 

Limingan Yrittäjät ry  

Nouseva Rannikkoseutu ry (avustuksia pienyrityksille)

Patentti- ja rekisterihallitus

Pohjois-Pohjanmaan Elinkeino-, Liikenne- ja Ympäristökeskus ELY (avustuksia yrityksen kehittämishankkeisiin) 

Tekes (avustuksia ja lainaa innovatiivisiin tutkimuksellisiin hankkeisiin) 

Uusyrityskeskus

YritysSuomi 

YTJ - yritys- ja yhteisötietojärjestelmä